Services

Set geluid

Weekend Start Productions is uw toegewijde partner als het gaat om hoogwaardig geluid op de set voor uw filmproducties. Onze ervaren geluidsman en boomoperator zijn bedreven in het vastleggen van elke dialoog, elke omgevingsgeluid en elk subtiel geluidseffect. Met behulp van onze eigen professionele uitrusting, streven we ernaar om uw film tot leven te brengen met kristalhelder geluid van de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om een ​​korte film, een documentaire of een speelfilm, ons team staat klaar om uw geluidsbehoeften te vervullen en uw visie te versterken met meeslepend geluid.

Onze diensten omvatten alles wat u nodig hebt voor optimaal geluid op de set. Onze geluidsman brengt niet alleen technische expertise, maar ook creativiteit en aandacht voor detail. We zetten onze jarenlange ervaring en professionele uitrusting in om ervoor te zorgen dat elk geluidsaspect van uw film tot in de puntjes wordt verzorgd. Of u nu een opnamenodig hebt op een drukke stadslocatie, een intieme dialoog in een rustige ruimte of een spannende achtervolgingsscène, ons team staat voor u klaar. Kies voor Weekend Start Productions voor het best mogelijke geluid op uw filmset.

Sound Design

Sound Design is de creatie van geluid. Uiteraard speelt dit een grote rol bij het creëren van je unieke sound bij het maken van muziek, maar een andere belangrijke toepassing is in de Post Productie van een film of video game.

 

Het gaat dan verder dan alleen een vet geluid, want het moet dan kloppen bij wat de kijker ziet, maar ook wat de kijker ervaart of soms juist denkt te ervaren. Met een goede Post Productie kan het platte beeld wat maar 1 zintuig raakt, ineens veel meer diepgang en complexietijd krijgen. Sound Design is hierbij dus essentieel. Het gaat ook verder dan het opnemen van geluiden die klinken als wat je ziet (foley) Veel geluiden bevinden zich namelijk ook in het synthetisch spectrum en zullen dus deels of volledig digitaal gecreëerd moeten worden.


Bij Weekend Start Productions wordt graag meegedacht bij alle Post Productie vragen op het gebied van Sound Design.


Mixage en Re-recording

Weekend Start Productions is gespecialiseerd in geluidsdiensten voor de filmindustrie. Met onze ervaren geluidsman en geavanceerde apparatuur bieden wij mixage van dialoog, foley, geluidseffecten en muziek. Of het nu voor de bioscoop of televisie is, wij zorgen voor een meeslepende geluidsbeleving met Dolby Surround.


Onze professionele aanpak stelt ons in staat om het geluid nauwkeurig af te stemmen op de visuele aspecten van uw film, waardoor een meeslepende en indrukwekkende kijkervaring ontstaat. Wij begrijpen dat geluid een cruciale rol speelt bij het vertellen van een verhaal en wij streven ernaar om aan de hoogste normen te voldoen, om zo uw visie tot leven te brengen. Vertrouw op Weekend Start Productions voor al uw geluidsbehoeften in de filmindustrie.

Mastering

Onze geluidsman heeft jarenlange ervaring in mastering en levert een dynamisch en optimaal resultaat voor de DDP voor CD perserij of Vinyl.


We zorgen ervoor dat uw geluidsbestanden perfect klinken op platforms zoals Spotify, en we leveren ze in een formaat dat veilig kan worden afgespeeld. Vertrouw op onze expertise om uw muziek te verbeteren en een meeslepende luisterervaring te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen!